Palvelulupauksemme

Levibussissa sinua palvelevat ystävälliset ja englanninkielentaitoiset kuljettajat. Toimintamme avainasemassa on korkealaatuinen asiakaspalvelu sekä luotettava, joustava ja turvallinen matkustaminen, mukavuutta unohtamatta.

Matka on osa lomaelämystä

Yrityksemme ideologian mukaan matka on tärkeä osa lomaa. Olemme lentokentällä vastassa asiakkaita ja toivotamme heidät aidosti tervetulleiksi Lappiin, sillä haluamme huomioida asiakkaat ja saada heidät tuntemaan olonsa tärkeiksi.
Matkat näemme sekä mahdollisuutena että olennaisena osana Lapin elämystä. Siksi panostamme asiakkaiden matkustusmukavuuteen. Lappi on lomailijalle uskomaton paratiisi, ja nähtävää on paljon myös linja-auton ikkunasta. Kerromme mielellämme matkan aikana ikkunasta vilahtelevista näkymistä ja vastaamme niiden herättämiin kysymyksiin, jolloin pitkätkin välimatkat taittuvat viihtyisästi.
Kuljettajamme ovat aina valmiina auttamaan ja opastamaan omalla persoonallaan ja ammattitaidollaan. Tunnemme Lapin ja toimimme matkan aikana paikallisina oppaina, kaikki tietomme ja taitomme vahvuutenamme. Yksikään toive ei ole liian pieni tai suuri, osa niistä voi olla haaste, mutta niiden ratkaisemisesta me nautimme.

Ota yhteyttä!

Lisäpalvelut

Levibus tarjoaa erilaisia matkan sujuvuutta, mukavuutta ja turvallisuutta lisääviä palveluja. Meiltä löytyy eri-ikäisille lapsille lastenistuimia vauvakoosta aina isomman lapsen korokkeeseen, ruoka- ja juomaostot, -noudot sekä tarjoilut ja Euro-Wagon perävaunu suuremmalle matkatavaramäärälle (minibussiin).

Kysy - vastaamme nopeasti

Käsittelemme tilausajopyynnöt viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Kiireellisempiin tiedusteluihin pyrimme luonnollisesti vastaamaan nopeammin. Lähetämme tilausvahvistuksen aina sähköpostitse. Akuuteissa tiedusteluissa suosittelemme olemaan yhteydessä puhelimitse myyntipalveluumme, puh. +358 50 444 4125.

Palkittu vuoden 2019 palveluyritys


Me, Sinikka ja Annika Repo, perustimme Levibus-yrityksen, koska halusimme luoda perinteiselle kuljetusalalle uutta, raikasta ja korkealaatuista palvelua Lappiin. Bussikuljetus ei ole vain siirtymistä paikasta toiseen. Se on osa elämystä ja aina mahdollisuus tarjota asiakkaille jotain enemmän.
Huippulaatuinen kalusto ja aidosti auttamishaluinen asiakaspalvelu koko henkilökunnaltamme toivat yrityksellemme korkealle arvostetun palkinnon 12.10.2019 järjestetyssä Revontuli-gaalassa. Otimme sen vastaan kiitollisina ja nöyrin mielin, sillä uskomme, että moni muukin yritys olisi ollut kyseisen palkinnon arvoinen. Palkinto kannustaa meitä kehittämään toimintaamme, ensi vuonna haluamme olla vieläkin parempia.