Bussikalusto vaativiinkin tarpeisiin

Pitkät välimatkat ja lumiset ajo-olosuhteet asettavat korkeat vaatimukset kalustolle, niin mukavuuden kuin turvallisuudenkin kannalta.

Matkustusmukavuus

Kaikissa autoissamme on panostettu nautinnolliseen matkantekoon. Ne ovat moderneja ja aina siistejä sekä sisältä että ulkoa. Autojen varusteluun kuuluvat mm. USB-latauspistokkeet tai 230 V -virtalähdöt matkapuhelimen, tietokoneen tai tabletin lataamista varten, televisio DVD:n katsomista varten, pöytäryhmät ja/tai selkänojien taittopöydät, mukavat selkänoja- ja sivuttaissuunnassa säädettävät penkit, käsinojat, tilava seisomakorkeus, tunnelmallinen valaistus ja tyylikäs verhoilu sekä mikrofonit. Autot ovat talvipakkasillakin lämpimiä

Turvallisuus

Liukkaat, lumiset tai pimeät tiet poronhoitoalueella asettavat vaatimuksia kalustolle. Kaikissa autoissamme on mm. erikoislisävalot, talvikuvioidut nastarenkaat sekä turvavyöt. Uusimmissa autoissa hyödynnetään turvallisuutta lisäävää ajotekniikkaa. Törmäyksenestoautomatiikka, kaistavahti, tienpientareelle osoittavat sivuvalot, peruutustutkat ja autojen GPS-signaalit auttavat kuljettajaa ennakoimaan ja reagoimaan. Kaikissa autoissamme on myös alkolukko.

Minibussit

Kalustoomme kuuluvat 17-, 20-, 22- ja 23-paikkaiset Mercedes-Benz Sprinter-minibussit. Autoissa on USB-latauspistokkeet matkustajien penkkiriveillä, tyylikäs sisustus, mukavat penkit, reilu seisomakorkeus ja mahdollisuus elokuvien katseluun matkan aikana. Bussit ovat vuosimallia 2016-2018, ja osassa niistä on myös Wi-Fi. Lentokenttäkuljetuksissa minibussien matkustajamäärä voi olla korkeintaan 20 henkilöä.

 

Suuret linja-autot

 

50-, 52-, 55- ja 58-paikkaisissa tilausajobusseissamme on erittäin suuri tavaratila, siisti wc sekä usb- tai 230 V -latauspistokkeet tietokoneiden, tablettien tai puhelinten latausta varten. Mukavat selkänoja- ja sivuttaissäädettävät penkit, käsinojat, taittopöydät, tilava seisomakorkeus, tunnelmallinen valaistus ja tyylikäs sisustus saavat matkustajat viihtymään. Kaikissa
tilausajobusseissa on mahdollisuus katsella elokuvia, ne ovat vuosimallia 2009-2019, ja osassa niistä on myös Wi-Fi.

 

 

  • Bussin penkit Bussin penkit
  • Minibussi Minibussi
  • Bussin sisätilat Bussin sisätilat
  • Linja-autojen sisätilat Linja-autojen sisätilat
  • Bussi Levillä Bussi Levillä